Missie en visie

Het is de missie van KMG Boekhouding om van boekhouder te evolueren naar businesscoach. Daarbij wil ons kantoor nog meer inzetten op de vertrouwensrelatie met klanten en partners. We gaan voor toegevoegde waarde zonder daarbij de basisrol van boekhouder te verwaarlozen.

Bij KMG Boekhouding hebben we ons de laatste jaren vooral toegelegd op digitalisering. Voor ons is het belangrijk om u tijdig te adviseren en te coachen zodat u al uw zakelijke doelstellingen kan realiseren. Onze samenwerking met ClearFacts biedt ons hiertoe de mogelijkheid. U kan op elk moment uw resultaten online opvolgen naar gelang uw behoeften. Bovendien geeft het ons de kans om de boekhouding op een regelmatigere en snellere basis te verwerken. Hierdoor kunnen wij meer bezig zijn met u als ondernemer en niet enkel met de cijfers.

Uw succes en resultaat zijn onze prioriteit!

 

Recente artikelen op onze blog

POZ

Weet u hoeveel pensioen u zal krijgen wanneer u stopt met werken? Neen? Troost u, weinig mensen hebben daar een idee van. In vergelijking met werknemers en ambtenaren ligt het wettelijk pensioen het laagst voor de zelfstandigen waardoor het voor hen vaak moeilijk is...

Lees meer

Fake hybride onder vuur

De hybride auto wordt elke dag populairder in ons land. Tegelijk worden in het Zomerakkoord van de federale regering strengere fiscale regels aangekondigd voor de zogenaamde “Fake Hybrides”

Lees meer

Pensioensparen na het zomerakkoord

Er werd reeds in de media aangekondigd dat het systeem van pensioensparen zal aangepast worden vanaf 2018.
In het huidige systeem kan je maximum € 940 per jaar sparen waarbij je een belastingvermindering van 30% geniet.
In 2018 zal er een bijkomend systeem worden ingevoerd waarbij je de mogelijkheid hebt om jaarlijks € 1.200 te storten met een belastingvermindering van 25%.
Voor welk systeem moet je nu kiezen?

Lees meer